Coaching voor medewerkers in organisaties

Zakelijke trajecten op maat

Loop jij als medewerker op je werk vast? Voel jij je fysiek vermoeid, heb je burn-out klachten of lukt het niet om je talenten in te zetten en geeft dit jou stress? Misschien heb jij als HR-adviseur/ manager wellicht iemand in dienst voor wie dit geldt?

Dan kan een coachtraject vaak uitkomsten bieden. Coachtrajecten kunnen gericht zijn op het ontwikkelen van vaardigheden, competenties en ambities maar juist ook op persoonlijke ontwikkeling. We zien namelijk steeds meer dat privé en zakelijk nauw met elkaar verweven zijn. Dit kan betekenen dat we met privékwesties aan de slag gaan, die uiteindelijk resulteren in betere prestaties op het werk.

Offerte

Wil je weten wat ik voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil jij het traject via je werkgever vergoed krijgen? Aan de hand van een kennismakingsgesprek brengen wij de wensen in kaart en en maak ik een passende offerte.

Je kunt een bericht achterlaten via het formulier hieronder of telefonisch contact opnemen via 06-18 56 56 93 om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is HSP? Ben jij hoogsensitief? Mariël kan jou helpen deze eigenschap om te zetten van last naar kracht
Contactgegevens
Alkmaar e.o Noord-Holland Tel: 06-18 56 56 93 info@marielthesingh.nl
×