Krijg grip op jouw leven

Life-coach Alkmaar e.o

Ik coach intelligente, bewuste vrouwen die gepieker en onzekerheid zat zijn en vanuit vertrouwen weer keuzes maken die bij hen passen.

Life-coach Alkmaar e.o

Krijg weer grip op jezelf door vanuit vertrouwen keuzes te maken die bij jou passen!

Herken jij dit ook?

> Jij staat bekend als de piekeraar. Je vrienden maken er vaak een geintje van maar inmiddels breekt het denken jou op. Je blijft eindeloos nadenken en wordt besluiteloos. Je vraagt je af hoe anderen dat doen en waarom het hen wel luk t? Gewoon loslaten krijg je als advies. Hoe dan? Je snapt het niet en voelt je gespannen en onbegrepen. 

> Een vriendin belt je op en vraagt of je zin hebt om wat leuks te doen. I’m in, is je eerste gedachte. Maar nog geen halve minuut later komen er allerlei gedachten bij je op: Wanneer ? Is het niet te druk? En kan ik ook nog nee zeggen? Je vindt het ergens heel leuk maar je durft alleen niet te zeggen dat je nog niet zeker weet of je kan, want je wilt wel dat ze je blijft vragen.

> Op je werk vraagt een collega feedback aan jou. Je kijkt ernaar maar je ziet direct al allerlei verbeterpunten. Je weet dat je soms te kritisch kan zijn en veel details ziet, daar ben je al eerder op gewezen. Toen werd ook gezegd dat je de lat niet zo hoog moet leggen. Dus moet je nu eerlijk zeggen wat je ervan vindt of niet? En hoe doe je dan? Je wordt er onzeker van en baalt..

> Jij gaat lekker koken voor vrienden en hebt alles in huis gehaald. Een Italiaanse avond met bijpassende wijn en een overheerlijk dessert. Maar dat laatste mislukt en dat kan je niet uitstaan. Je verontschuldig je snel en raakt in de stress, terwijl je vrienden het geen punt vinden en er niet mee bezig zijn, maar jij wel: je baalt als een stekker – dit had je moeten kunnen, is het enige wat jij denkt.

Stel je voor dat..?

> Jij kunt makkelijker besluiten nemen en weet hoe je goed kunt ontspannen. Je was bijna vergeten hoe fijn het is om rust in je hoofd te hebben. 

> Dat jij rust hebt in je hoofd, weer zin hebt om met vrienden af te spreken en jij weer blij wordt van spontane uitjes. 

> Jij jezelf durft te zijn en de ruimte durft te pakken om jouw mening te delen en vertrouwd in jezelf. Je weet wat jij kan, wat jouw sterke en minder sterke kanten zijn en waarvoor collega’s jou kunnen benaderen. Jij ziet wat er beter kan en dat deel je graag met collega’s. Je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je kunt. 

> Jij tevreden bent met jezelf of trots kunt zijn op jezelf als iets voor 90% gelukt is. Kortom, jij legt je lat wat lager en hebt hem bijgesteld van 100 naar 90. Hoe fijn is het om de controle meer los te laten en je vaker ontspannen te voelen? 

Dit is mogelijk als jij meedoet aan het traject “grip op jezelf”. In zes sessies zorg jij dat jij weer relaxt in je lijf zit, meer rust hebt, vertrouwen hebt in jezelf en gemakkelijker de keuzes kan maken die bij jou passen!

Krijg grip op jezelf

De investering in het traject “Grip op jezelf” is €799,00* of in 3 termijnen: € 270,00.

Hiervoor krijg jij:
> Altijd volledige en oprechte aandacht
> Een online kick-off van 30 minuten
> Een volledig werkboek Lifecoaching zodat jij naast de sessies zelf aan de slag kunt.
> Zes uur 1:1 persoonlijke coaching voor diepgaande resultaten
> Opdrachten die jou dat duwtje in je rug geven
> Praktische oefeningen die jij dagelijks kunt toepassen

* Dit particuliere tarief geldt wanneer jij betaalt. Is jouw werkgever bereid om een coachtraject te vergoeden? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden en maak ik een offerte op maat.

Coaching voor hoogsensitieve personen

De investering

De investering in dit traject is €720,00* of in 3 termijnen: € 245,00.

Hiervoor krijg jij:

  • Een online kick-off van 30 minuten
  • Zes uur 1:1 persoonlijke coaching voor diepgaande resultaten
  • Opdrachten die jou dat duwtje in je rug geven
  • Praktische oefeningen die jij dagelijks kunt toepassen

    * Dit particuliere tarief geldt wanneer jij betaalt. Is jouw werkgever bereid om een coachtraject te vergoeden? Dan bespreek ik graag de mogelijkheden en maak ik een offerte op maat. 

Grip op jezelf betekent

> Actie! Jij kiest ervoor om in beweging te komen en dingen te doen, je to-do lijstjes af te vinken en gemakkelijker besluiten te nemen en voelt je rustiger.

> Jij voelt je relaxt en maakt je een stuk minder zorgen. Je staat (weer) open voor spontane uitjes en jullie gaan dit ook gewoon doen!

> Durf je jouw mening uit te spreken en dat op een prettige manier te communiceren: je hebt vertrouwen in jezelf. Je voelt je een stuk zelfverzekerder omdat je weet wie jij bent en wat jij kunt. Je helpt jouw collega op een manier die bij jou past en die aansluit op zijn behoeften en that works!

> Jij geniet meer van het moment zonder dat alles 100% moet zijn. Dingen gaan soms anders dan gedacht en dat vind je oke, je pakt het luchtig op en lacht erom.

Coach Alkmaar - hoogsensitiviteit - Mariël heet jou welkom

Plan hier een gratis kennismaking

En krijg grip op jezelf! 

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Als coach begeleid ik jou in het bereiken van jouw doelen. Dit betekent dat we samen gaan kijken hoe het komt dat je vastloopt. We gaan aan de slag met bewustwording en verandering. Tijdens de sessies word jij bewust van datgene wat jou in de weg zit. Why? Alles wat je denkt en gelooft heeft invloed op wat je meemaakt en hoe je hiernaar kijkt. Wanneer er belemmerende gedachten en overtuigingen zijn, gaan we deze kop indrukken en vervangen door constructieve gedachten. Op deze manier verandert jouw wereldbeeld en worden jouw doelen haalbaar. Ik help jou om dit te veranderen en doe wat nodig is. Ik stel jou gerichte vragen, zorg ervoor dat je in beweging wordt gezet en doe wat nodig is zodat jij alles in huis hebt om jouw doel te bereiken. Ik werk vanuit een psychodynamische invalshoek. Dit betekent simpelweg dat ik ons lichaam zie als een systeem dat bestaat uit verschillende elementen die in verbinding staan met elkaar. Zo heeft ons onderbewustzijn invloed op de manier waarop wij ons gedragen, welke gedachten wij hebben en welke gevoelens hierbij komen. Tijdens de coachgesprekken maak ik gebruik van verschillende technieken, die gericht zijn op het begrijpen van jouw gedrag, gedachten en gevoelens om vanuit bewustzijn in beweging te komen. Dit wordt ook wel psychodynamische coaching genoemd.

Het traject vindt online plaats. Indien gewenst kan dit in combinatie met offline gesprekken. Dit kan het gemakkelijker maken om de sessies in je agenda in te plannen en bied je ook de mogelijkheid om gecoacht door worden door mij als je niet in de buurt woont. Bij een combinatie van online en offline vinden er ca. 3 gesprekken online plaats. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

De sessies duren 60 minuten. 

De gesprekken vinden plaats in het Zakenstation in Heerhugowaard.

Nee, de kosten worden niet vergoed. Werkgevers zijn in veel gevallen bereid om een coachingstraject te financieren. Ik raad je aan de mogelijkheden bij je werkgever na te vragen. Heb je hier vragen over? Stuur mij een berichtje. Wanneer je zelfstandig werkt, kan je de kosten opvoeren als bedrijfskosten.

Ik werk met verschillen in tarief voor particulier en zakelijk. Een trajectprijs voor particulieren ligt lager omdat ik het belangrijk vind dat een coachtraject toegankelijk is. Niet iedereen krijgt de mogelijkheid om een traject via de werkgever vergoed te krijgen en coaching wordt tot dusver ook niet vergoed door zorgverzekeraars. Daarbij kunnen bedrijven coaching als zakelijke kosten opvoeren/aftrekken. Als het zakelijke budget voor coaching op is en je wilt doorgaan met coaching, dan is het (indien de werkgever de extra sessies niet vergoedt) in overleg mogelijk om daarna tegen het particuliere tarief extra coachgesprekken af te nemen. 

Als life coach kan ik je helpen met bijvoorbeeld:

  1. Duidelijkheid en focus op jouw doelen.
  2. Verantwoordelijkheid nemen voor jouw acties.
  3. Ondersteuning bij uitdagingen.
  4. Versnelling van jouw succes door gerichte begeleiding.

Ik doe veel van mijn life-coaching online. Mijn diensten als life coach bied ik onder andere aan in Alkmaar, Limburg, Rotterdam, Zaandam, Groningen, Eindhoven, Utrecht en Friesland.

×