Grip op jezelf coachtraject

Krijg weer grip op jezelf door vanuit vertrouwen
keuzes te maken die bij jou passen!

Hoe werkt het Coachtraject?

Voorafgaand aan jouw traject stuur ik je een vragenlijst. Dit helpt bij het inzichtelijk maken van jouw doelen en zo leer ik jou meteen beter kennen. Ook kijk ik of dit traject ervoor zorgt dat jij echt geholpen bent. We plannen een kennismakingsgesprek in en als wij allebei een klik voelen, besluiten we een traject met elkaar te starten. Vervolgens kijken we naar jouw behoeften, geven gezamenlijk vorm aan jouw doel en zorgen ervoor dat blokkades worden opgeruimd om jouw doel te verwezenlijken.

Het gaat erom dat jij bepaalt hoe jij omgaat met wat er in jouw omgeving gebeurt. Jij hebt de regie en ik help jou een handje zodat jij de stappen kunt zetten die bij jou passen, die je nodig hebt en waar jij je veilig bij voelt. Ondertussen sta ik naast je en daag ik je soms uit om je grens op zoeken.

Plan hieronder een gratis en vrijblijvend gesprek in om te kijken of dit traject écht bij jou past.

Meld je hier aan

Contactgegevens

Alkmaar
Noord-Holland

Tel: 06-18 56 56 93 
info@marielthesingh.nl

×