Behoud (weer) grip op jezelf

APK-coaching Alkmaar e.o

Bewust van wie je bent, wat je wilt en wat je doet? Maar even geen focus en energie? Ik help jou zodat je weer back on track bent. Ik kijk naar wat jij nodig hebt, wat het resultaat is van die ontwikkelingen na een bepaalde periode en vooral wat je wilt bereiken. 

APK-Coaching Alkmaar e.o

Coaching op maat zodat jij de komende tijd géén coach nodig hebt.

Herken jij dit ook?

> Je bent het afgelopen jaar actief bezig geweest met jouw persoonlijke ontwikkeling en bent zelfbewust. Jij weet wat jouw kwaliteiten zijn, waar je écht goed in bent en waar je voor staat. Jouw valkuilen? Die vind je nog wat lastig te omzeilen en hier baal je van. Je focus raakt weg. Je zegt toch ja, als je nee wilt zeggen en je weet even niet meer hoe je nu echt goed bij jezelf blijft. Eindstand? Je baalt en zit vermoeid en met een rotgevoel op de bank. Wat heb je nu vandaag echt gedaan en voor wie?

> Je hebt bij mij of bij een andere coach een aantal coachgesprekken gehad. Je kwam opgelucht bij de gesprekken vandaan en bent, al zeg je het zelf, goed bezig geweest met jouw ontwikkelpunten. Je zat een tijdje heel lekker in je vel maar je merkt dat je toch nog regelmatig van ‘bleh dagen’ ertussen hebt zitten. Hoe het komt? Je staat helemaal ‘aan’. Je bent overprikkeld, vermoeid en het lukt even niet om je rust te pakken waardoor je stemming steeds vaker slecht is dan goed.

> Het lukt simpelweg even niet meer. Je was goed bezig met jezelf in de actiestand te zetten, maar je to – do lijstjes afwerken? Daar ben je inmiddels maar mee gestopt zodat je jezelf niet elke keer teleurstelt. Je merkt dat je aan van alles en nog wat begint te twijfelen,  dat je zelfvertrouwen ondertussen daalt en dat het je niet lukt om jezelf uit die bodemloze put te trekken.

> Je hoogsensitiviteit zit je in de weg. Je hebt geoefend, maar het in de waan van de dag schiet het er soms bij in en merk je dat het je in de weg zit. Je raakt meer vermoeid, reageert geïrriteerd en je merkt dat je je weer terug begint te trekken. Negatieve gedachten en twijfels komen op, maar je hebt geen puf om hierin ook maar iets te ondernemen.

> Je lichaam voelt zwaar. Je merkt dat de spanning in je lichaam zich opbouwt en dat je het niet meer goed lukt om die eruit te krijgen. Je baalt omdat je weet dat dit komt doordat je niet lekker in je vel zit en je beter naar je lichaam moet luisteren. Maar hoe?

Een APK voor jezelf?

Je bent het afgelopen jaar actief bezig geweest met jouw persoonlijke ontwikkeling en bent zelfbewust. Jij weet wat jouw kwaliteiten zijn, waar je écht goed in bent en waar je voor staat. Jouw valkuilen? Die vind je nog wat lastig te omzeilen en hier baal je van. Je focus raakt weg. Je zegt toch ja, als je nee wilt zeggen en je weet even niet meer hoe je nu echt goed bij jezelf blijft. Eindstand? Je baalt en zit vermoeid en met een rotgevoel op de bank. Wat heb je nu vandaag echt gedaan en voor wie?

Je hebt bij mij of bij een andere coach een aantal coachgesprekken gehad. Je kwam opgelucht bij de gesprekken vandaan en bent, al zeg je het zelf, goed bezig geweest met jouw ontwikkelpunten. Je zat een tijdje heel lekker in je vel maar je merkt dat je toch nog regelmatig van ‘bleh dagen’ ertussen hebt zitten. Hoe het komt? Je staat helemaal ‘aan’. Je bent overprikkeld, vermoeid en het lukt even niet om je rust te pakken waardoor je stemming steeds vaker slecht is dan goed.

Het lukt simpelweg even niet meer. Je was goed bezig met jezelf in de actiestand te zetten, maar je to – do lijstjes afwerken? Daar ben je inmiddels maar mee gestopt zodat je jezelf niet elke keer teleurstelt. Je merkt dat je aan van alles en nog wat begint te twijfelen,  dat je zelfvertrouwen ondertussen daalt en dat het je niet lukt om jezelf uit die bodemloze put te trekken.

Je hoogsensitiviteit zit je in de weg. Je hebt geoefend, maar het in de waan van de dag schiet het er soms bij in en merk je dat het je in de weg zit. Je raakt meer vermoeid, reageert geïrriteerd en je merkt dat je je weer terug begint te trekken. Negatieve gedachten en twijfels komen op, maar je hebt geen puf om hierin ook maar iets te ondernemen.

  Je lichaam voelt zwaar. Je merkt dat de spanning in je lichaam zich opbouwt en dat je het niet meer goed lukt om die eruit te krijgen. Je baalt omdat je weet dat dit komt doordat je niet lekker in je vel zit en je beter naar je lichaam moet luisteren. Maar hoe?

Stel je voor dat..?

> Je de lijn van het afgelopen jaar kunt voorzetten. Jij hebt weer focus, zit lekker in je vel en ploft aan het eind van de dag met een voldaan gevoel op de bank neer. Focus aanbrengen en keuzes maken die bij jou passen zodat jij weer rust hebt.

> Jij weer lekker in je vel zit. In je vrije tijd lukt het weer om de rust te vinden en ben je weer blij zoals je was. Het aantal prikkels dat dagelijks binnenkomt weet je weer te reduceren en het lukt weer om te luisteren naar jouw behoeften. De ‘blegh’ dagen? Die zijn op 1 hand te tellen.

> Je zelfvertrouwen weer terug is. Eindelijk sta je weer in de actiestand en je hebt een realistische to- do lijst die je gewoon af kunt werken, zoals hij bedoelt is. Je doet wat je wilt doen, ook al twijfel je soms, maar je merkt dat je vertrouwen terug is en dat je weer zelf verder kunt.

> Jij weer energiek bent! Je weet wanneer jij je rust moet pakken en wanneer je jouw hoogsensitieve kwaliteit kan inzetten. Je hebt scherp hoe je dit doet en ook hoe je de negatieve gedachten kan voorkomen.

> Je lichaam een stuk lichter aan voelt. De oefeningen en gesprekken hebben ervoor gezorgd dat je weer weet wat jij nodig hebt om die ontspanning terug te brengen: een wereld van verschil. 

Zorg goed voor jezelf, kies APK-coaching

De investering in dit traject is € 395,- of in 3 termijnen: € 135,-.

Hiervoor krijg jij:
> Een online kick-off van 30 minuten
> Vier uur 1:1 persoonlijke coaching voor diepgaande resultaten
> Opdrachten die jou dat duwtje in je rug geven
> Praktische oefeningen die jij dagelijks kunt toepassen
> Tussen de sessie door telefonisch contact

De investering

De investering in dit traject is €395, of in 3 termijnen: € 135,00.

Hiervoor krijg jij:

  • Een online kick-off van 30 minuten
  • Vier uur 1:1 persoonlijke coaching voor diepgaande resultaten
  • Opdrachten die jou dat duwtje in je rug geven
  • Praktische oefeningen die jij dagelijks kunt toepassen
  • Tussen de sessie door telefonisch contact

Aan het einde van dit traject

> Je hebt weer focus, je energie komt terug en jij voelt je happy: je blijft bij jezelf en weet wat je doet.

> Jij bent in staat je eigen energie te managen. Je hebt weer scherp waar jij op reageert en hoe je hiermee om kunt gaan. Je voelt je relaxt en dat merkt je omgeving ook.

> Jij hebt weer vertrouwen in jezelf. Je bent in staat om je gedachten de baas te zijn en bent weer in staat om langzamerhand je uit je comfortzone te gaan!

> Jij bent in staat om de gevoelens en energie bij een ander te laten en zelf jouw gevoel in te zetten. Je hebt je hoogsensitiviteit weer under control.

> Voel jij je relaxt in je lijf en zorg jij er structureel voor dat je ook genoeg momenten inbouwt waarop je kunt ontspannen. Jouw lichaam voelt weer aan zoals het hoort.

Wat gaan we doen?

Hoe gek is het eigenlijk? Je auto breng je jaarlijks naar de APK keuring maar als het aankomt op jezelf dan laten we dat soms voor wat het is en sluipen oude gewoontes erin of raak jij je focus kwijt. En dat is niet zo gek, we zijn gewoontedieren en verandering is voor ons moeilijk. Door goed voor jezelf te zorgen en daarin te investeren met een APK voor jezelf voorkom je dat je terug bij af bent. Hoe zonde zou dat zijn als je al zo goed bezig was? 

Het kan zo zijn dat je even wat meer focus nodig hebt of misschien herhaling van datgene wat je ooit eerder hebt gedaan en o zo belangrijk is, maar wat simpelweg is weggezakt. Misschien wil je gewoon de zaken weer even op een rijtje zetten: terug naar jezelf, in de actiestand en geen excuses. We kijken naar wat jij nodig hebt, wat het resultaat is van die ontwikkelingen na een bepaalde periode en vooral wat je wilt bereiken. 

Plan hier een gratis kennismaking

En behoud (weer) grip op jezelf

Wat anderen zeggen

Veelgestelde vragen

Het traject vindt online plaats. Indien gewenst kan dit in combinatie met offline gesprekken. Dit kan het gemakkelijker maken om de sessies in je agenda in te plannen en bied je ook de mogelijkheid om gecoacht door worden door mij als je niet in de buurt woont. Bij een combinatie van online en offline vinden er ca. 3 gesprekken online plaats. Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Bij een persoonlijke APK nemen we de tijd om (periodiek) stil te staan bij vragen en doelen die voor jou relevant zijn.

De sessies duren 60 minuten. 

De offline gesprekken vinden plaats in het Zakenstation in Heerhugowaard.

Nee, de kosten worden niet vergoed. Werkgevers zijn in veel gevallen bereid om een coachingstraject te financieren. Ik raad je aan de mogelijkheden bij je werkgever na te vragen. Heb je hier vragen over? Stuur mij een berichtje. Wanneer je zelfstandig werkt, kan je de kosten opvoeren als bedrijfskosten.

APK-coaching is bij mij maatwerk. Ik zet al mijn kennis en kunde in om jou zo goed mogelijk te helpen. Een aantal fases kunnen zijn:

  • We doorlopen je persoonlijk leven en/of werk zodat je overzicht en inzicht krijgt
  • We kijken welke veranderingen je in je leven of werk wilt
  • We zetten de weg ernaartoe uit zodat je weet welke praktische stappen je kunt gaan zetten.

Voor iedereen die even geen focus of energie heeft. Ik help je graag weer back on track!

Ik doe veel van mijn APK-coaching online. Mijn diensten als APK coach bied ik onder andere aan in Alkmaar, Limburg, Rotterdam, Zaandam, Groningen, Eindhoven, Utrecht en Friesland.

×